Aprašymas
Aguonos asocijuojasi su skaniais įvairiausiais kepiniais (duona, bandelės ir t.t), tačiau svarbu nepamiršti, kad iš aguonų spaudžiamas aliejus gaunamas itin skanus, kuris išsiskiria savo skoniu. Aliejuje ypač nemažai vitamino E, kuris saugo ląsteles nuo žalingo laisvųjų radikalų poveikio. Aliejus, tinkamas maišyti su kitais augaliniais aliejais, puoselėjantis plaukus ir odą. Aguonų sėklų aliejus neturi ryškaus kvapo ir yra švelnaus, malonaus skonio. Puikiai tinka praturtinti maistą naudingomis medžiagomis – gardinti salotas, keptas daržoves ar duonos patiekalus.
Sėklų kilmės šalis: Lenkija
,,Rakto skylutės“ simboliu paženklinti maisto produktai – ne dietiniai, tačiau jų sudėtis yra palankesnė sveikatai, o šis simbolis padeda žmonėms lengviau pasirinkti tokius produktus. Sveikatai palankesni „Rakto skylute“ pažymėti produktai, palyginti su kitais panašiais tos pačios grupės maisto produktais.
Svarbu: visa svetainėje pateikta informacija yra pažintinio – rekomenduojamojo pobūdžio. Mūsų siūlomi produktai nėra skirti diagnozuoti, gydyti ar užkirsti kelią kokioms nors ligoms. Prieš vartodami ar naudodamiesi mūsų patarimais, visuomet vadovaukitės savo nuomone, atsižvelkite į individualius poreikius, o esant būtinybei (pvz., dėl galimų alerginių reakcijų, netoleravimo ar dėl kitų priežasčių), pasitarkite su gydytoju.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.